קרטיב תות מנגו
מצרכים
חצי כוס פרוסות בננה קפואה
כוס וחצי חתיכות מנגו קפוא
כוס תות שדה קפוא
2 שמנת מתוקה להקצפה
אופן ההכנה
שלב ראשון: טוחנים בבלנדר את המנגו בננה ושמנת מתוקה .
שופכים את הבלילה הצהובה לתבנית ארטיקים עד לגובה שלושת רבעי
נועצים את המקל ומכניסים להקפאה לכ-5 שעות.
שלב שני: טוחנים בבלנדר את התות והשמנת השנייה .
שופכים את הבלילה הוורודה עד סוף תבנית הארטיקים.
מכניסים להקפאה לעוד כ- 4 שעות.
כשחם ורוצים פינוק בריא שולפים מהמקפיא .
לחילוץ מהיר מניחים לכשתי דקות מתחת לזרם מים פושרים .