עוגת אננס
רכיבים
4 כוסות אננס מופשר ומסונן מנוזלים
100 גרם חמאה מומסת
¼ כוס שמן
½ גביע יוגורט
3ביצים
¾ כוס סוכר
¼ 2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
אבקת סוכר
אופן ההכנה
1.מחלקים את האננס לשתי קערות. באחת שמים את החתיכות היפות יותר ובשנייה את החתיכות הנותרות.
2.במעבד מזון שמים את החתיכות הפחות יפות, שמן, יוגורט וביצים ומרסקים לבלילה אחידה.
3.מוסיפים את הסוכר, הקמח ואבקת אפיה ומערבבים הייטב.
4. בתחתית תבנית משומנת מסדרים את חתיכות האננס היפות ויוצקים מעליהן את הבלילה.
5.אופים כ45 דקות בחום של כ180 מעלות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
6.מצננים. ולפני ההגשה הופכים את העוגה ומפזרים מעליה אבקת סוכר