עוגת שמרים במילוי גבינה ופירות יער
בצק (6 רולדות)
1 ק”ג קמח
2 כפות שמרים
3 ביצים
200 גרם חמאה או 1 חבילת מרגרינה
0.5 כוס שמן
1.5כוסות מים פושרים
0.5 כוס סוכר
מילוי (3 רולדות)
750 גר גבינה לבנה
4 כפות סוכר
3 כפות פודינג
כוס תערובת פירות יער
סירופ
0.5 כוס סוכר
0.5 כוס מים רותחים
מערבבים הייטב עד שהסוכר נמס
אופן ההכנה
שמים את כל החומרים בקערה. לשים עד שמתקבל גוש אחד. לשים 5 דקות נוספות
מכסים ומניחים כחצי שעה לתפיחה
מחלקים ל6 עיגולים
כל עיגול מרדדים למלבן
מורחים ממילוי הגבינה
מפזרים פירות יער
מגלגלים
מניחים בתבנית אינגליש קייק
בקערית קטנה טורפים ביצה עם שקית סוכר וניל ומושחים את הרולדה
מכניסים לתנור לחצי שעה בחום של 160 מעלות.
כשהרולדה שחומה בעזרת כף שופכים סירופ ע”ג הרולדה ומשאירים ל2 דקות נוספות בתנור.